Bölümümüz Öğrencilerine Yönelik Memnuniyet Anketi

Birim stratejik planı kapsamında bölümümüz öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz anket neticesinde elde edilen sonuçlar aşağıdaki grafikte gösterilmektedir. Bölümümüz öğrencilerinin yaklaşık %50'sinin katılım gösterdiği ankete göre "Üniversitemiz idari personelinden ne ölçüde memnunsunuz?" sorusuna öğrencilerimizin %33,3'ü çok memnunum; %43,3'ü memnunum; %20'si kararsızım ve %3,3'ü memnun değilim cevabını vermiştir. "Üniversitemiz akademik personelinden ne ölçüde memnunsunuz?" sorusuna ise öğrencilerimizin %26,7'si çok memnunum; %70'i memnunum ve %3,3'ü kararsızım cevabı vermiştir.